Vasa pitanja i odgovori

Sta je to kljucna rijec? (Keywords)

Vasa pitanja i odgovori

Keywords tj. kljucna rijec je ona rijec koju vi odaberete i koja treba da bude optimirana na trazilicama i s kojom zelite da dodjete na top listu.

Te rijeci vi sami odabirate a u svakom slucaju nudimo vam savjet za odabiranje kljucnih rijeci vezanu za vasu web stranicu.


Sta znaci 1. mjesto na trazilici?
S pozicijom na prvom mjestu smatramo prvo mjesto na google.U obzir se ne uzimaju reklame koje se pokazuju sa placenim klikovima.Ako ste zainteresovani za reklamiranje preko placenih klikova(adwords), rado cemo vas informisati.Uz nase optimiranje ulazi i par placenih klikova koje mi stavljamo za vas besplatno.Da bi dosli na 1. Mjesto na trazilici, morate imati dobro optimiranu web stranicu. Dobro optimirana web stranica je ona koja ima dobru reklamu. Kao sto i sami vidite na trazilicama , sve su to reklame koje su jako poznate.Zasto ne bi i vi bili medju njima? Prepustite to nama jer mi imamo rjesenje.

Da li ce moja web stranica biti samo na google ili i na drugim trazilicama?
Mi radimo na optimiranju web stranica na google.Sve druge trazilice su automatski povezane uz optimiranje i cesto pokazuju bolje postignute rezultate.Mi uzimamo u obzir samo google.

Da li se radi o placenoj reklami (adwords)?
NE. Mi radimo na optimiranju vasih kljucnih rijeci za trazilice. Ako imate interesa i za takve vrste reklama, rado cemo vam dati dobar savjet.

Pitanja i ponude

Za sva pitanja i konkretnu ponudu za vase kljucne rijeci mozete se obratiti na telefon

+49 179 85 99 275

ili putem email.

Poslati formular!

© 2011 Bosnia SEO